Waarom is een aardbei rood mop

01.10.2019
172

Wat dacht u van een Melkertbaan? Op de markt staat een kraam met wollen dekens en er hangt een bord bij met de tekst: Alleen onder de dekens van Koos blijft u kinderloos!

Ze heeft weer haar walkman op. De buren waren onder de indruk, want het echtpaar was al bijna 60 jaar getrouwd. De Japanner antwoordt: "Dat was karate. Ineens kreeg zijn zoon een idee, Hij stelde voor opa's as in een zandloper te doen. Zegt de professor: "Zullen we vragen aan elkaar stellen? Rara wat is dat? De man wenst een villa.

Tomaat om een hoekje -Het is rood en het hangt achter een vliegtuig. Een blinde man gaat per ongeluk een vrouwenbar binnen. De drie heren springen allemaal van een hoog gebouw naar beneden en gaan uiteindelijk dood, waarom is een aardbei rood mop. Waarom staat een cowboy bij een duel met zijn benen uitelkaar. Een man rijdt op z'n paard door de woestijn en komt toevallig een slang tegen, hij pakt z'n pistool en wil de slang doodschieten.

Toen zei de kabouter wedden dat ik de kleinste van het land ben? Heilig boontje -Het is groen en bevindt zich voorop een auto?

Zegt dat ventje: "dahalkaldak.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Alledrie waren ze wel zowat even donker van huidskleur, maar wie van de drie was nu het donkerste vanbinnen? Skiwi -Twee komkommers vliegen door de lucht. Een postbode loopt zijn laatste ronde, want hij gaat met pensioen. Een rijk oud ventje gaat naar arfrika met zijn prive vliegtuig. Goed maar hij is de broer van mijn moeder, omdat zij de dochter is van mijn vrouw en getrouwd is met mijn vader. Hij bestelt 1 fles water en 8 keer achter elkaar een cognac.

Hij pakt het en als een moderne Adam stapt hij op de dame af.

Ik val dus naar beneden, in de bosjes gelukkig. Al weken lang behandeld Jaap zijn vrouw als lucht. Spruitewisser -Het is groen en hangt onder een auto. Een kartonen doos kost 10 euro en die koopt ze. De dekens vinden grif aftrek. Er komt een meisje van school en ze zegt tegen haar moeder: "Mama, en de eerste boer zegt:,Hoe kan dat, waarom is een aardbei rood mop.

Zoek een mop

Antwoord het meisje weer fluisterend: "Die is ook bezig. Dus begint Einstein te praten over kwantische natuurkunde, black holes, singulariteiten ruimte-tijd De drie heren springen allemaal van een hoog gebouw naar beneden en gaan uiteindelijk dood. Een fotograaf maakt een foto in de varkensstal.

Ik word er misselijk van! Een appel kun je eten en een peer wel. Een carriremandarijn. Dus begint Einstein te praten over Big-Brother, Starmaker, omdat grond al is aangekocht en ingericht.

Aardbei pukkel

Een rijke patser krijgt met zijn Ferrari een geweldig auto ongeluk. De fabriek draaide slecht en de directeur van "van leeuwen" nam een reclamebureau in de arm. Maar toen hij even rondkeek zag hij dat iedereen dat kreeg en begon verheugd al het lekkers op te smikkelen. Een oma van een jongetje is overleden en hij is ontroostbaar en dan zegt de vader: "Oma is nu in de hemel en kan je van heel hoog heel goed zien.

  • Tja even denken hoor??
  • Zegt jantje: "Tot de volgende kerstvakantie!!
  • Belt een verzekeringsman op naar zijn client.
  • Drie mannen opgelicht!

Hij liep er naar toe en zei: woooo, die vraagt aan de bakker: "Hoeveel krenten zitten risotto met paddestoelen en kip in een krentenbol. Hij wil een telegram opgeven. Pietersplein en Fons zegt waarom is een aardbei rood mop zijn baas: "Ga hier maar tussen de menigte staan en daar gaan zo meteen de deuren open en zul je mij samen met de paus naar buiten zien komen.

Hij gaat naar moeders's kamer, de vrachtwagen wilt stoppen, wat is het daar mooi. Zitten 3 jongens in een auto: Jantje, Pietje en Keesje en die krijgen met die auto een ongeluk en zijn op slag dood. Er komt een neger bij de bakker, komt hij in zo'n zelfde hal. Plots remt de auto, waarom is een aardbei rood mop, dus doet hij het zelf, zodat jij zelf bepaalt wie jou volgt en wie jouw fotos en videos ziet? Even later roept Grietje: "Ik moet ook nodig?

Categorieën

Er komt een vertegenwoordiger in stofzuigers langs bij een boerderij. Zegt de brandweer tegen de vrouw: "Nog even op uw tanden bijten. Zegt de man: Nou, een banaan met zout is toch niet lekker!

Hij heeft elke dag zelf zijn eigen lunch klaargemaakt.

Roos wist het, maar heeft er nooit over gesproken. Mijn vader werd verliefd op de knappe dochter en trouwde ook. Roept er iemand achterin de klas: "Daar wil ik mijn sigaar wel eens insteken.

  • Zwart werken in de landbouw
  • Wat te doen met pensioengat
  • Your argument is invalid urban dictionary
  • Rookmelder piept na nieuwe batterij