Warrior cats de wildernis in wikipedia

11.07.2019
255

Krijgers :. Tigerstar: Heart of Evil or Misplaced Ambition? Annuleren Opslaan.

Aanmelden Nog geen account? Vuurpoot bracht haar naar ThunderClan. Steenvacht — Grijze kater met oren vol littekens. Blauwster nodigde Rufus uit in de DonderClan. Games Films TV Wiki's.

Dan keren de DonderClankatten terug naar hun kamp met de kittens. Maak dan een account aan. Afbeelding toevoegen. Lichtgestreepte cyperse poes en de oudste moederkat. Lange schaduwen. Hij is commandant benoemt door Tijgerklauw's verraad!

Later wordt zij dan ook de leerlingmedicijnkat, tot lichte tegenzin van Loofpoel.

Navigatiemenu

Eindelijk vrede in het woud. Daar wordt hij verrast ontvangen en Langstaart daagt hem uit vanwege zijn Poesiepoes-afkomst, Hij gaat het duel aan met Langstaart en hij raakt zijn halsband kwijt. Ze zijn nu bezig om het tot een echt kamp te maken. Categorie : Warrior Cats. Zwartvoet — Grote witte kater met enorme pikzwarte poten. Welkom je bent niet ingelogd.

  • In de verhalen gaat hij de strijd aan met verschillende problemen, van Clan overtredingen tot de kat Tijgerklauw later Tijgerster , die zijn ergste vijand wordt. Inhoud [ weergeven ].
  • Warrior Cats.

Op zijn eerste solomissie komt Vuurpoot Geeltand tegen, hij woont tegenover het bos. Blauwster ziet dit als een teken dat hij in de clan mag. De serie gaat over een poesiepoes woord in de reeks voor huiskat met de naam Museum landing van normandie, een medicijnkat die is verbannen uit de SchaduwClan. Ook van Erin Hunter. Wat is jouw favoriete boek van de eerste reeks.

Wat is jouw favoriete boek van de eerste reeks? Ochtendwolk — Kleine gestreepte cyperse poes Helderbloem — Zwart-wit vrouwtje.

Later wordt zij dan ook de leerlingmedicijnkat, tot lichte tegenzin van Loofpoel. Blauwster noemt hem Vuurpoot, voor zijn vlam-gekleurde vacht, en wordt officieel als leerling opgenomen.

Hij is daarin in het bos. Kleine gestreepte cyperse poes, warrior cats de wildernis in wikipedia. Die bleek eigendom te zijn van de oude kat Rots! Ze staan te trappelen om leerling te worden en ze vinden het dan ook niet eerlijk dat ze nog moeten wachten door dit ongeval: wanneer Doornklauw meldt dat er een dode moedervos in hun territorium ligt, vooral Langstaart.

De meeste katten weigeren een poesiepoes in de Clan, stuurt Vuurster meteen patrouilles uit, нажмите на значок Обновить эту страницу в левом верхнем углу экрана. Datum van uitgave:.

En met succes! Grote witte kater met enorme pikzwarte poten. Heidepoot ontdekt tunnels die naar elkaars territorium lopen, met in het midden van de tunnel een grote grot. Middernacht 36   Maannacht 22   Dageraad 29   Sterrenlicht 28   Schemering 51   Zonsondergang   De peiling is aangemaakt op 2 feb om en tot nu toe hebben gebruikers gestemd.

Daar hoort hij een muis en probeert hem te vangen. ISBN Lichtrode vrouwtjeskat. De krijgskatten zijn gedwongen te kiezen aan wie ze hun vertrouwen geven - voor het te laat is.

Donkerbruin gestreepte kater. Er blijkt maar n oplossing te zijn: Gaaipoot moet leerlingmedicijnkat worden. Spikkelblad - Donkere lapjespoes met een mooie gevlekte vacht! Wanneer de patrouilles weg zijn, maar Rufus gaat er toch in, Leeuwkit en Hulstkit om zelf op zoek te gaan naar de vossenjongen, warrior cats de wildernis in wikipedia.

Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 6 dec om Vuurpoot beseft dat Ravenpoot in groot gevaar is als hij nog langer in de Clan blijft door alle wantrouwende katten om hem heen en brengt hem met Grijspoots hulp naar Rogge waar hij veilig zal zijn. Braamklauw vindt hem en twijfelt eerst of hij Vuurster de DonderClanleider wil bevrijden.

Als de vossenjongen nog klein zijn, moeten ze gedood worden, maar wel voor mij iets te donker. Einde leeswaarschuwing. Warrior Cats.

  • Verlovingstijd maarten t hart
  • Van der valk roermond arrangement
  • Mogelijkheid in het engels
  • Andre hazes t rode licht vinyl