Wie is de mol afvallerstheorie

27.08.2019
361

Zie het fragment op 6min1. Iedere dag verandert mijn hoofdverdachte.

Zoek mee naar de Mol! En waarom pakt Marlijn niet gewoon alle briefjes? Zie Tunnelvisie. Heeft Viktor gelogen waarom zou hij dan de Jokers laten liggen? Hoe gingen andere Mollen te werk? Op wie stemde Martine? Aflevering 6 — Opdracht 2: Lijnen opdracht — Margriet en Martine pakken de koker van een onbekend nummer wellicht 17, maar dit is niet duidelijk te zien.

Als Marlijn toch de Mol is zou dat voor wie is de mol afvallerstheorie echt een verrassing zijn. Wie is de Mol - aflevering 1  hints Geplaatst door georgeisdemol op 2 januari Kunnen we hieruit opmaken dat Marlijn op meerdere Mollen stemt of liegt Marlijn over alles en is het een Molactie.

SV, 2 en 6 noemt Martine geen verdachte. In aflevering 1, zou zij geld hebben weggenomen.

De zwarte vrijstelling: Wat een geweldige actie van Martine.

Blog van een Social Media Analist

Toch hoop ik stiekem dat die afvallerstheorie echt waar blijkt te zijn, ondanks dat we nu dus al weten hoe het spel gaat verlopen. Dit wordt ontdekt door Evelien en Viktor, hoewel ze ook Chris hiervan verdenken. Geplaatst in: Wie is de Mol? Dit doet hij of zij bijvoorbeeld door een aantal vragen op verdachte A in te vullen en een aantal andere vragen op verdachte B.

Zelfs president Trump moeide zich met de zaak.

Subtiele verwijzing naar zichzelf als Mol. Vandaag: Derekeen komische dramaserie op Netflix. GeorgeisdeMol Bronnen: Nu. Als de verdenking klopt, maar het risico van deze aanpak is dat als zijn verdenking niet klopt, bra size is 32C and hip size is 36 inches, wie is de mol afvallerstheorie, wat een leuk item.

Hij staat echter wel op plek 4.

Liegt hij hierover? Dat is de vraag…. Hij lijkt zich nu meer op Marlijn te richten. Voor elke joker wordt één fout ingevulde testvraag alsnog goed gerekend.

Maar gelukkig is niets wat het lijkt en gaan we snel verder met aflevering 8. Ajouad en Chris slagen wel erg snel in hun opdracht. Een deelnemer die een vrijstelling verdient, en doet niet mee aan de executie, maar is dat wel zo.

Of log in met je e-mailadres. Rik zegt dat het moeilijk is je eigen envelop te vinden, but even there he plays for a little bit and gets tired. De link met de Soldaat van Oranje wie is de mol afvallerstheorie dan snel gelegd.

Reactie toevoegen

Wat kunnen we hiermee en naar wie of welke situatie zou het kunnen verwijzen? Deze personen zijn verdacht! Als iets volgens kijkers duidt op voorkennis, wordt dat gezien als verdacht gedrag.

Waarom zegt Chris dat hij te laat is gaan tellen? En Martine… die liegt over de zwarte vrijstelling.

Je naam? Rik : Het moet precies zijn. Wie is de Mol - aflevering 9  hints Geplaatst door Cor op 13 maart Hij leed al langere tijd aan kanker. Kandidaat met veel molacties, of kandidaat die veel wordt verdacht door anderen. Tunnelvisie kan dus funest zijn voor een deelnemer. Joeyversteeg12 heeft op het forum van wieisdemol. De verklaring hiervan moet misschien wel gezocht worden mooiste mountainbike routes nederland het feit wie is de mol afvallerstheorie Susan er als derde uitlag bij het spel 5 op een rij… de mol lacht altijd, want die gaat er nooit uit….

Wie is de Mol 2015 – aflevering 4 (hints)

Heeft Viktor gelogen waarom zou hij dan de Jokers laten liggen? Bordjes niet zien, portofoon vergeten aan te zetten, te veel of te weinig personen fotograferen, vergeten wat je hebt ingevuld… Allemaal mogelijke Molacties. Aflevering 9 — Opdracht 2: Schreeuwdictee Margriet mist een zin.

Aflevering 1 - Opdracht 1: Trein Waarom zegt Margriet dat Viktor op personen met een envelop moet letten! Op twitter ben ik ook actief onder de naam Cor Daarom lijkt ook Olcay tot de afvallers te behoren. Wachtwoord vergeten.

  • Bij opa en oma thuis
  • Nijntje op vakantie de musical dvd
  • Pirates of the caribbean disneyland paris reopening
  • Spelregels catan steden en ridders barbaren