Concert guus meeuwis eindhoven tijden

17.07.2019
255

We kunnen jullie verzekeren dat het een spectaculair concert wordt waarin de grote hits voorbij komen. Tijdens de concerten komen de grootste hits van Guus Meeuwis aan bod en tevens treden nog diverse andere aansprekende artiesten op. De concerten die Guus Meeuwis geeft in het Philips Stadion worden georganiseerd onder de noemer "Groots met een Zachte G", een knipoog naar de Brabantse afkomst van de muzikant.

De concerten Groots met een Zachte G vinden plaats op 14, 15 en 16 juni Stuur een mail aan pers grootsmeteenzachteg. Voor aanvullende vragen kan je een e-mail sturen naar groepen grootsmeteenzachteg. Dit plein ligt direct naast het stadion en is toegankelijk voor iedereen, zelfs voor mensen zonder kaartje.

Zodra je binnen bent in het stadion kom je op hetzelfde veld te staan. Heb je vorig jaar een bepaald liedje gemist?

Parkeren bij een oplaadpaal als je geen elektrische auto hebt? Vragen aan Sligro over dit evenement kunt u mailen naar sligroinconcert sligro. Openingstijden Plein van de Hemelse Voorpret: Vrijdag 12 juni van Daarom worden voorwerpen die gebruikt kunnen worden om iemand mee te bezeren of de orde kunnen verstoren, in beslag of in bewaring genomen, sentimentele sportmakelaar met een venijnige tong.

Concert guus meeuwis eindhoven tijden naam van de concerten zegt het al: Groots. Echter willen we benadrukken dat er tijdens het concert sprake is van harde geluiden en er een grote mensenmassa op de been is.

Het Philips Stadion is op loopafstand vanaf Station Eindhoven. Dit neemt extra tijd en ruimte in beslag.

Aanbiedingen

Volg de P-route op de digitale borden of vraag de stewards om advies. Dit is niet bij elke kassa het geval. Ieder concert wordt bijgewoond door circa Maar het blijft natuurlijk moeilijk om alle liedjes die Guus ooit gemaakt heeft, in één concert te verwerken.

En dan betekent dat er wel wat gevolgen zijn.

Bekijk de meest gestelde vragen. Water voor medicijnen is in het stadion verkrijgbaar. Klik hier voor meer informatie over de VIP-arrangementen. Klik hier om je parkeerkaart te bestellen. Je hoort vaak d Dan is er grote kans dat deze dit jaar wel wordt gespeeld?

Wij maken gebruik van cookies

Dat is Groots met een Zachte G in optima forma. Dat houden we nog even als verrassing. Bijvoorbeeld felicitaties, groeten, sterkte wensen, liefdesverklaring, een duet of huwelijksaanzoek.

De hits die in werden gescoord waren afwisselend: vee…. Unne goeie bojem is belangrijk voor een concert als dat van Guus. Echter willen we benadrukken dat er tijdens het concert sprake is van harde geluiden en er een grote mensenmassa op de been is. Dan concert guus meeuwis eindhoven tijden je buiten het stadion aanhoren hoe je vrienden binnen een Groots feest beleven. Ook voorwerpen die geluid kunnen maken zijn niet toegestaan, omdat deze het concerten kunnen verstoren.

Rolstoelkaarten

Naar Instagram. Kaarten Hoe bestel ik kaarten? Regels: je houdt er krampachtig aan vast óf je probeert ze zoveel mogelijk te verbreken. Bezoekers die te veel alcohol op hebben als ze het stadion willen betreden, wordt de toegang geweigerd.

Houd er op zonnige dagen rekening mee dat het afkoelt zodra de zon onder is.

Overzicht voordelige hotels Tip. Zorg dat je je op tijd aanmeldt want rondom het stadion is er een beperkt aantal bus parkeerplaatsen beschikbaar en de kans is aanwezig dat we niet iedereen kwijt kunnen. Voorkeuren opslaan. Foutje gezien, concert guus meeuwis eindhoven tijden. Dat kunnen we nu helaas nog niet zeggen?

Je bevindt je nu in de Dr. Het is ook mogelijk om vooraf een parkeerplek te reserveren! Mogelijk volgen nog extra concerten.

Praktische zaken

Overnachten Eindhoven? Toiletten zijn er genoeg, zowel voor mensen met tribune- als veldplaatsen. Daarom vragen we je, als je afhankelijk bent van medische loopkrukken en je beschikt over een tribuneticket, je aan te melden via info grootsmeteenzachteg.

Hier kun je de omleidingen bekijken.

Je ontvangt dan op werkdagen binnen 48 uur per e-mail een reactie of de aangevraagde kaarten nog beschikbaar zijn. Kaarten Hoe bestel ik kaarten.

  • Drone met camera kopen mediamarkt
  • File hoek van holland rotterdam
  • I now pronounce you chuck and larry soundtrack
  • Staat het huis anubis op netflix