De instellingen voor uw account zijn verouderd ziggo

16.09.2019
377

Controleer of de foutmeldingen nog steeds op uw computer verschijnen. Ik heb dus niet helemaal goed begrepen wat Dirk bedoelde en hoe hij dat bedoelde.

Ik begrijp echter dat je op meerder apparaten je mail wilt inizen. Na wel keer ben ik dat nu beu, en log ik in via webmail….. Als dat wel zo is, dan kan dit mailadres blijven bestaan. Opmerking:  We willen u graag zo snel mogelijk de meest recente Help-inhoud in uw eigen taal bieden.

Het werkt dus niet bij mij. Ik wens u veel succes. Ja Nee.

Toegestane bestandstypes:. Welk e-mailprogramma geeft die foutmelding, aan bouwgrond heusden gemeente asten melding te zien de nieuwe MAIL-app die standaard met Windows 10 meegeleverd wordt.

Die Ziggo-instellingen zijn dus nog niet vernieuwd wat ik juist wel wil. Als u klaar bent met het wijzigen van de tijdinstellingen, klikt u op OK.

Dat betekent ook dat je in je mailprogramma het wachtwoord moet aanpassen naar het wachtwoord van het kpnmail? Dan is het hopelijk verholpen,voordat ik in het ziekenhuis wordt opgenomen.

Vanochtend kreeg k een telefoontje van een Ziggo-medewerker Klantenservice en die zei dat ik beide Ziggo-accounts uit Outlook gerust kan verwijderen,want de mails blijven op de Server staan. Het wachtwoord blijft niet lang staan. Dat is mij nog niet gelukt,want ik weet niet waar het zit.

Vrageninfo

Ik laat dit topic nu met rust tot op maandag omdat ik er nu toch niet meer uit kom. De foute account bevat 2 mappen met mails. Als de tijd niet klopt, kunt u proberen de optie Tijd instellen automatisch in of uit te schakelen, afhankelijk van de standaardstatus. Deze oplossing klinkt bijzonder raar maar werd gerapporteerd als een van de methoden bij het oplossen van dit specifieke probleem, ook al lijkt het niet gerelateerd te zijn aan iets dat we tot nu toe hebben gezien.

Wanneer u uw GMX.

  • Zodra dat achter de rug is kom ik terug op de Ziggo-activiteiten,want dat wil ik ok graag goed regelen. Wat is dit voor een systeem?
  • Zo is het niet te volgen.

Akkoord Niet akkoord Klik hier voor meer uitleg. Het programma MAIL meldt niet welke instellingen zijn verouderd. Meer informatie leest u in het Privacy- en cookiebeleid van SeniorWeb. Eenmaal ingelogd zie je een kpnmail. Laat dan ook weten welke instellingen zijn verouderd.

Instellingen account zijn verouderd?

Gelukkig ben ik ondanks mijn leeftijd wel wat ge-interesseerd in dit allemaal , dus ik kan wel wat dingen zelf oplossen, Joran , fijn weekend gr Mijale. Anton Doove Wanneer komt die melding? Ik dank je alvast voor deze beschrijving en ik groet je vriendelijk.

Dank alvast voor je nieuwe reactie. Het is mij niet bekend of ik de huidige Ziggo-account beter kan verwijderen en opnieuw gaan instellen,zodat die veroudering daarmee ook is opgeheven. Is dat juist. Hier is het Engelstalige artikel ter referentie. Ik dank je voor je advies,maar kom er op terug als dat nodig is en ik laat het je weten.

Welkom Login om een bericht te plaatsen en esther reinders den bosch te praten.

Waarom cookies?

Als het een Ziggo account is betreft het dan een Pop of een Imap instelling. Als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan. Aanpassen van de gegevens in Outlook: bovenin, kies de tab 'Bestand', en kies dan 'Accountinstellingen', dan nogmaals 'accountinstellingen'.

Het is echter maar een beperkt aantal mappen,terwijl ik bij Ziggo wel meer mappen had. Dat vraag ik dan wel bij Ziggo zelf!

Fijn dat het via de webmail wel lukt, de instellingen voor uw account zijn verouderd ziggo, Mia. Op was ik met haar 34 jaar gehuwd en onverwachts is zij er niet meer. Als antwoord op het bericht van AntonDoove op 15 juni Na het eten kom ik hierop terug en ga dat dan uitproberen. Beste Mguzz.

Afhankelijk van de bevindingen zal ik reactie geven.

Meld je aan

Het onderste mailadres heeft wel veel mappen. Ik weet dit echter niet zeker. Dank je, Mia. Hallo, Ik had exact hetzelfde probleem.

Eerlijk gezegt twijfel ik er zelf aan of ze allebei zijn voorzien van Imap,dus vanavond probeer ik uit te vinden,welke van de 2 echt van Imap is voorzien. Hoe tevreden bent u met deze reactie. Toegestane bestandstypes:.

  • Pernille la lau huis te koop
  • Elektrische fietsen voordelen nadelen
  • Adobe flash player plugin chrome update
  • Andere motor in auto