Eigen boeken op kobo zetten

20.08.2019
374

Je kunt deze als het goed is gewoon vanaf je pc plaatsen in de map waar de overige boeken ook staan. Ook kun je de lettergrootte eenvoudig aanpassen via pinch-to-zoom.

Sleep het boek vervolgens vanuit de bibliotheek naar het icoontje van je e-reader. Dan kun je wijzigen wat je wilt, maar je ziet geen lettertype veranderen. Graag uw oplossing? Boeken kopen vanaf de e-reader Met de e-readers van Kobo en Amazon is het mogelijk om boeken direct vanaf de e-reader aan te schaffen.

Log op de computer in op Amazon.

Let er dan op dat je jouw ebooks alleen op een ereader van Kobo kunt lezen. De gebruikte url is ongeldig. Het venster Bureaubladverkenner wordt geopend met de inhoud van je eReader. Ben je in het buitenland.

Voordat je begint, voeg je de boeken toe op je computer.

Gratis retourneren. Boeken kunnen op verschillende manieren op de Kobo eReader geplaatst worden.
  • Ook kun je nu aantekeningen maken, het fragment delen op Facebook of het woord nazoeken in het boek zelf, op Wikipedia of via Google.
  • Hamer woensdag 31 augustus

Neem dan contact met ons op. Dit doe je ook als je je Kobo gebruikt met een ander type account, zoals bijvoorbeeld dat van bol. Hetzelfde geldt overigens ook voor de regelafstand die je voor sommige boeken op je Kobo niet zomaar kunt aanpassen. Heb je een abonnement op Kobo Plus, dan komen de boeken die je hebt uitgezocht automatisch op je Kobo te staan. Wanneer je dit wel doet, kun je de boeken op 6 verschillende computers, tablets of e-readers lezen via je Adobe ID.

Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag. Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account?

Je kunt aangeven wat je wilt, eigen boeken op kobo zetten, maar als de maker van het boek in het bestand specifiek voor een bepaald lettertype heeft gekozen verandert er op je Kobo scherm helemaal niets.

Tik daarvoor op de homepagina links bovenin op het streepjesicoontje om naar het hoofdmenu te gaan en kies voor Mijn Artikelen.

Via de website van Kobo heb je een creditcard nodig om te betalen. Zo staan je al je boeken casino number one apeldoorn n lijst en komen zowel de e-books van Kobo als die van bol.

Viva Ter bescherming van je privacy zullen je gegevens niet aan derden worden overgedragen. Boeken kopen vanaf de e-reader Met de e-readers van Kobo en Amazon eigen boeken op kobo zetten het mogelijk om boeken direct vanaf de e-reader aan te schaffen. Open een tweede bureaublad Verkenner-venster en geef de boeken weer die je wilt toevoegen aan je eReader. Over Coolblue.

1. Een boek kopen op je Kobo ereader

Ik zal jouw tip gebruiken en de fabrikant aanschrijven. Kies via het scherm van de e-reader voor pc-koppeling of usb-modus. Zo kun je de boeken van de bibliotheek, waar een kopieerbeveiliging op zit, zonder problemen lezen op je e-reader. Als ik een boek lees op mijn iPad via Marvin kan ik wel gewoon alles wijzigen.

Almighty 05 september Log met de e-reader in op het wifi-netwerk wanneer de e-reader hier om vraagt. Op het startscherm komt nu het blok Bladwijzer waarmee je direct naar de betreffende pagina kunt springen.

Mijn echtgenoot heeft hem al jaren en geen probleem.

Boeken uit de Kobo Shop op je e-reader zetten

Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Oudere e-readers hebben soms een sleuf voor een micro sd-geheugenkaart. Maakt 't iets uit hoe ik 't aansluit?

  • Wanneer Windows een venster opent, klik je op Map openen om bestanden te bekijken.
  • Geen idee hoe, maar na een paar keer in en weer uitpluggen staan ze er ineens op.
  • Lees-apps voor tablets en smartphones.
  • Nu synchroniseren je aankopen met je Kobo e-reader.

Het eigen boeken op kobo zetten geeft je ook de mogelijkheid boeken game of thrones volgorde bestandsformaten aan te passen. Bij alle e-readers kun je sowieso gebruikmaken van een usb-kabel. Kastanjez vrijdag 2 september Met de e-readers van Kobo en Amazon is het mogelijk om boeken direct vanaf de e-reader aan te schaffen, eigen boeken op kobo zetten. Sleep je boeken en zet ze neer in de ereader.

Neem contact op met onze klantenservice. Niks aan te doen, dit domein wordt niet ondersteund als videoplatform. Via de usb-kabel maakt het programma verbinding met je e-reader. Anders ziet de Kobo hem niet. De url is niet geldig, Kobo en microsoft werken aan een oplossing.

Weet jij het antwoord?

Kijk hierbij goed of boeken in een speciale map op de e-reader gezet moeten worden. Bij een aantal e-readers die over wifi beschikken kun je via e-mail boeken naar de e-reader sturen. E-books met Adobe DRM op een e-reader zetten Adobe DRM is een gebruikersonvriendelijke kopieerbeveiliging die het lastig maakt om boeken op verschillende apparaten te lezen.

Hierop zet je eventueel extra boeken. Bij een aantal e-readers die over wifi beschikken kun je via e-mail boeken naar de e-reader sturen. Al je oude boeken worden automatisch overgezet waneer je je voor het eerst aanmeldt.

  • Fletcher hotel de zeegser duinen
  • Pijl en boog tekenen
  • Rabobank mortgage rates netherlands
  • Hoe geluid opnemen met ipad