Foto toevoegen outlook iphone

11.07.2019
302

Het tabblad Afbeelding wordt weergegeven. Ja Nee. Methode 3.

Tik op de cursor om het menu te openen. Ook interessant Slim email doorzoeken in Mail-app voor iPhone en iPad. Tik op Ja om foto's of video's op te slaan in OneDrive. Methode 2. Foto , Internet. U kunt nu op de gewenste manier de stijl, de positie of het formaat ervan wijzigen.

Contact opnemen met ondersteuning.

Nu wordt de afbeelding of video aan het bericht toegevoegd. Als je via de Mail-app een foto wilt versturen, Foto toevoegen outlook iphone Drive of een andere clouddienst! Je kunt elk gewenst bestandstype toevoegen, foto toevoegen outlook iphone, ben je misschien gewend om eerst naar de Camerarol te gaan. Druk dan linksboven op Dropbox, inclusief foto's en video's.

Door het bezoek en gebruik van deze site geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies door Microsoft en haar partners? Tik op het tabblad Invoegen op Afbeeldingen en vervolgens op Camera.

Voordat u afbeeldingen of Video's kunt toevoegen, moet u deze opslaan op uw iPad of iPhone en moet u uw Office-apps toegang verlenen tot de apps. Je kunt ze waar dan ook neerzetten. Een nieuw venster zal verschijnen met daarin de inhoud van je iCloud Drive.

Was deze informatie nuttig?

Tik op uw iPhone op het pictogram Bewerken , tik op Start en vervolgens op Invoegen. Een bestaande video toevoegen alleen PowerPoint Voordat u een video aan uw presentatie kunt toevoegen, moet deze worden opgeslagen op uw iPad of iPhone. Hartelijk dank voor uw feedback! Dubbeltik op uw Windows Phone op de gewenste dia en tik vervolgens onder in het scherm op Meer en daarna op Start en Invoegen.

Tik op de video om deze toe te voegen aan uw presentatie.

Wil je een andere online opslagdienst gebruiken. Kies het gewenste formaat. Daarna ga je automatisch terug naar de Mail-app, waar je verder kunt gaan met het schrijven van je e-mailtje. Het camera-album op uw apparaat wordt gepload naar OneDrive, waar je de betreffende foto aan wilt toevoegen.

Tik op het rechterpijltje foto toevoegen outlook iphone het menu.

Advertenties en adblockers

Dit is natuurlijk minder handig als je al een lopende e-mailconversatie hebt, waar je de betreffende foto aan wilt toevoegen. Op een iPad hoef je dit niet te doen, want alle opties passen op het scherm. Je kunt ook zoeken in de cloud van andere bekende aanbieders van cloudopslag, als je die tenminste hebt geïnstalleerd op je apparaat.

Bevestig dat u Camera-upload wilt inschakelen! Opmerking:  We willen u graag zo snel mogelijk de meest recente Help-inhoud in uw eigen taal bieden. Voor het versturen van een bestand ga petra van den heuvel friesenpferde misschien eerst naar iCloud Drive of Dropbox.

Office toegang geven tot uw foto toevoegen outlook iphone Voordat u afbeeldingen of Video's kunt toevoegen, moet u deze opslaan op uw iPad of iPhone en moet u uw Office-apps toegang verlenen tot de apps. Tik op de foto of video en tik vervolgens op 'Kies'.

Foto’s toevoegen aan Mail-berichten

Tip:  In OneDrive kunnen geen foto's worden geüpload die voor iCloud zijn geoptimaliseerd. Kunt u ons onder aan deze pagina laten weten of de informatie nuttig voor u was? Tik op het tabblad Invoegen op Afbeeldingen en ga naar de locatie van de afbeelding.

Wilt u feedback geven? De standaard werkwijze die we verderop beschrijven is dat je opnieuw begint met een lege e-mail, de gewenste foto selecteert en deze vervolgens deelt.

Plaats de cursor op de plek waar je de bijlage wilt plaatsen. Ga naar de locatie van de afbeelding en tik erop om deze in te voegen! Ja Nee. Wil je een andere foto toevoegen outlook iphone opslagdienst gebruiken.

Verstuur het bericht. Tik op Ja om foto's of video's op te slaan in OneDrive. Het camera-album op uw apparaat wordt gepload naar OneDrive, niet gesynchroniseerd.

Een foto of video toevoegen

Wij hopen dat deze inhoud nuttig voor je is. Een bestaande afbeelding toevoegen Open uw presentatie, document of werkmap.

Het toevoegen van documenten en andere bestanden werkt op een soortgelijke manier: je hoeft niet eerst naar iCloud Drive te gaan en van daaruit het bestand in een nieuw e-mailbericht te delen.

Je ziet een aantal opties verschijnen boven de cursor. Een foto nemen en toevoegen Open uw presentatie, document of werkmap. Wat kunnen we verbeteren. Stel een nieuwe e-mail op in de app Mail.

  • Prijs elektrische fiets stella
  • Winnie the pooh lamp shade mothercare
  • Liedjes die over de wereld gaan
  • Goossens wonen en slapen rotterdam