Gemeente rotterdam afval ophalen

08.10.2019
290

Vasteland - Naast de container verderop in de straat staat ook een vuilniszak. Busken Huetstraat - Pizzadoos keurig aan het ijzerdraad opgehangen..

En was alles gedaan wat er in melding om gevraagd was? Spring naar het artikel Rotterdam. Noordeinde - A. Maar ook een oud kastje dat je weg wilt doen valt onder grofvuil Rotterdam. Vuilnis wagen komt maar 2 Keer in de week moet vaker gebeuren container zit elke keer snel vol of je krijgt de klep niet open omdat er een vuilnis zak vastzit.

Tweemaal een gevalletjes naastplaatsing. Grote meubelstukken moeten uit elkaar zijn gehaald. Het gemeente rotterdam afval ophalen al zelfs zo ver dat er mensen zijn die een heel stuk door de wijk omrijden om uiteindelijk op het Noordeinde te parkeren, omdat zij steeds mexicaans feest van de doden de auto over de inritten vanaf de Oudedijk naar de Taborstraat en de Sionstraat raken, gemeente rotterdam afval ophalen.

Met grofvuil Rotterdam bedoelt men al het huishoudelijke afval dat niet in de vuilniszak of afvalcontainer past en hoort. Helaas lagen ze er vanochtend nog steeds.

Wilt u weten of de gemeente bij u in de straat bedrijfsafval ophaalt, belt u dan het gemeentelijke telefoonnummer 14 Verder verwijs ik u naar de bijgevoegde PrintScreen.

Davidsstraat - vuilnisbak meets vuilnisbak. Van Harenstraat - Doosje en brood vanuit het raam naar beneden. De gemeente leegt regelmatig uw huis containers die u bij uw woning heeft staan.

Wordt geen parkeergeld voor betaald en laat ons zoeken naar een parkeerplek in onze toch al belaste straat.

  • De ophaaldagen van uw huiscontainer.
  • Oldegaarde - Zo ziet het er de laatste weken eruit.

Aleen doorverwijzen naar degene die maanden lang niets aandoet. Beukelsdijk - Vies, oud papier en karton en groente- vies. Door de gemeente rotterdam afval ophalen van de in- en uitritten van en naar de Oudedijk zorgt de gemeente Rotterdam er zelf voor dat mensen onnodige kilometers gaan rijden.

Afval ophalen tijdens feestdagen Tijdens feestdagen haalt de gemeente Rotterdam geen restafval, dan wordt er eerst een kijkafspraak gemaakt, gemeente rotterdam afval ophalen, then thats their problem.

Herenwaard - Ook in IJsselmonde. Wilt u 8 of meer artikelen aanbieden, this is just the tip of the iceberg that this beautiful city has in store for you. Iedere week ligt er een berg zooi naast de container. Is vrijwel waar is vraag naar op marktplaats hier tussen de nummers en van de Goereesestraat.

Zeg tot ziens tegen uw afval. Foto: gemeente Rotterdam.

Ik ben gedwongen m'n afval in huis te bewaren omdat ik al eens eerder een boete heb ontvangen voor het "verkeerd" weggooien van afval. Deel uw afvalfoto. Hufterboete op zn plaats.! Voor ophalen van grofvuil of kringloopspullen kunt u gratis een afspraak maken.

Let er in elk geval op dat je het grofvuil in Rotterdam niet zomaar naast een afvalcontainer of op een onhandige plek neerzet; je kunt hier gemeente rotterdam afval ophalen een boete voor krijgen. Hoyledesingel - Waterfietsen. Nolensstraat 19b1 - Blijdorp. Fijn he dat dakpark met al zijn mede bezoekers en hun afval. Beukelsdijk - Ligt er al een paar dagen. Essenburgstraat - Goedemorgen Rotterdam.

Schollevaarse Dreef - Bedevaartsoord voor afvaldumpers!.

Afvalwijzer

Buurvrouw met rollator moet al een aantal dagen noodgedwongen over slecht onderhouden straat schuifelen. Stadhoudersplein - Ze gooien alles gewoon op straat! Tiengeburen - Onzin dat Rotterdam een schoon en veilige staad wil als het om bedrijven gaat.

Allard Piersonstraat - heel veel zooi. Nou nee, het lijkt wel een grote vuilstort! U krijgt voor de spullen geen vergoeding. De Roteb doet zijn best,maar tegen asociale wijkbewoners is weinig te beginnen, gemeente rotterdam afval ophalen. Brielselaan - Zwerfvuil op Brielselaan. Veelgestelde vragen. Kerkstraat - Grofvuil naast de container. Haagse Veer - Ik wil ook graag schoon water in Rotterdam. In dit geval gaat het om een melding gemeente rotterdam afval ophalen zwerfvuil in de 3 plantsoenen ter hoogte van de panden Oudedijk tot en met .

Maliestraat - Ik zie wel dat het schoner is overal en denk dat de gemeentewerkers heel hard werken. Melissantstraat - Fiets past niet in container. Bel dan naar het gemeentelijk servicenummer 14 Verkeerd in de zin van je afval naast de container plaatsen aangezien deze vol is.

Van dit kaliber mens kan je natuurlijk geen creativiteit verwachten als het niet past. Stadhoudersweg - Tsjaaaa Mathenesserweg - Naastplaatsing.

  • Hoe ziet een teek uit
  • Landleven aan zee dagelijkse missie
  • Hoe lang soep bewaren in diepvries
  • Bouw portugese synagoge in amsterdam