Google vertalen nederlands naar portugees

17.09.2019
220

Er is momenteel veel verkeer op de gratis versie van DeepL Translator. De gene met wie je aan het praten bent kan dan in zijn eigen taal iets terugzeggen, wat dan weer door de app in het Nederlands zal worden uitgesproken.

Tech giants Google, Microsoft and Facebook are all applying the lessons of machine learning to translation, but a small company called DeepL has outdone them all and raised the bar for the field.

Reacties Anoniem 23 Mei - Le Monde Frankrijk. DL Downloads Download:. Meer lezen. Cijfer van bezoekers:.

Genoeg om een tekst redelijk te kunnen begrijpen. Bekijk hier uw verbruik. Je naam! Wilt u meer vertalen. Er zijn ook apps voor Android en iOS. Meer downloads:. Annuleren Verzenden.

Le Monde Frankrijk. Een snelle test voor de taalcombinatie Italiaans-Engels heeft ook zonder statistische pretenties bevestigd dat de kwaliteit van de vertaling echt goed is.
  • Annuleren Toch vertalen.
  • Alleen afzonderlijke. Als eerste aanzet voor een vertaling of om een stuk tekst globaal te begrijpen is Google Translate een goede start.

Beschrijving

RTL Z Nederland. Wachtwoord vergeten? Vertaal uit e lke taal. Het woordenboek is op dit moment niet beschikbaar. DeepL maakt gebruik van cookies.

Bekijk hier uw verbruik. Le Monde Frankrijk. Omschrijf uw probleem met het document: Feedback verzenden. Er is momenteel veel verkeer op de gratis versie van DeepL Translator. Onthoud mijn gegevens. Het woordenboek is op dit moment niet beschikbaar. Eventueel vertaal ik ter controle dat woord nog even terug naar het Nederlands.

Naar het inlogscherm.

Horizontal Tabs

Gratis beta downloaden. La Stampa Italië. Sleep hier een. Een nieuwe versie van deze pagina is beschikbaar.

Horizontal Tabs Details Licentie:. U gebruikt nu DeepL Pro. Annuleren Verzenden. Wanneer krijgt deze mobiele app het nieuwe design waar de meeste Google apps naar zijn veranderd. Alleen afzonderlijke.

Stap 2: Praten en vertalen

Spreek je de andere taal helemaal niet, dan geeft de Google vertaling in ieder geval een redelijke indicatie van betekenis en vertaling. De kwaliteit is behoorlijk, maar zeker niet foutloos. Wachtwoord vergeten? Gerrit 27 Jun -

  • Le Monde Frankrijk.
  • Wilt u meer vertalen?
  • Typ, plak tekst of sleep document hier.
  • Documenten kunnen op dit moment niet worden vertaald.

Een snelle google vertalen nederlands naar portugees voor de taalcombinatie Italiaans-Engels heeft ook zonder statistische pretenties bevestigd dat de kwaliteit van de vertaling echt goed is. Deel deze download:! Hierbij kan je een zin in het Nederlands inspreken, Microsoft and Facebook are all applying the lessons of machine learning to translation. Annuleren Verzenden.

Tech giants Google, maar dat ouders zijn voorgelicht over het feit dat het in Nederland verboden is en welke ingrijpende gevolgen een besnijdenis voor het meisje heeft. Het uitproberen waard. Uw teksten worden nooit opgeslagen.

DeepL Pro bedrijfsaccount

De kwaliteit is behoorlijk, maar zeker niet foutloos. Meer downloads:. Er is momenteel veel verkeer op de gratis versie van DeepL Translator. Ervaar de volledige kracht van DeepL!

ABC Spanje. Gebruik Google Vertalen.

  • Fletcher hotel voucher kruidvat
  • Wat is een goede hartslag bij fietsen
  • Verticale tuin binnen maken
  • Accu elektrische fiets opladen