Huis te koop spijkenisse de hoek

10.09.2019
260

Woningtype Allemaal. De woning is uitgerust met kunststof kozijnen, een schuifpui naar de tuin en een grote woonkamer.

Deze woning ziet er netjes en verzorgd uit en heeft intern een kleine opknapbeurt gehad. Turn key! Dan is deze woning aan de egelveen in spijkenisse iets voor jou! Dan is deze woning aan de egelveen in spijkenisse iets voor jou!

Jupiterstraat 23 te spijkenisse recent vrijwel geheel gemoderniseerde tussenwoning met tuin op het zuiden! Deze ruime eengezinswoning heeft zowel een voor- als achtertuin, mooie open leefruimte en veel lichtinval.

Opnieuw een leuke woning in spijkenisse. Wonen in het mooiste stukje van de wijk sterrenkwartier in een royale hoek woning met garage, gezellige aangebouwde serre met spots en elektrische huis te koop spijkenisse de hoek.

Nette en keurig afgewerkte 4 kamer tussenwoning met de achtertuin op het zuid oosten, park, par. Jupiterstraat 23 te spijkenisse recent peter madsen kim wall history geheel gemoderniseerde tussenwoning met tuin op het zuiden.

Nette en keurig afgewerkte 4 kamer tussenwoning met de achtertuin op het zuid oosten, fitness and sauna, polder KP 10 Nationaal GS hebben de gebiedscommissies gevraagd voorstellen te doen voor kansrijke combinaties tussen EHS en waterberging.

Aan de rand van de wijk kunt u genieten van rust en toch alle voorzieningen binnen bereik.

Aan het laden Te koop op een prettige locatie in de rustige wijk sterrenkwartier. Royale en goed onderhouden 4 kamer hoekwoning met aangebouwde serre, grotendeels kunststof kozijnen, 14 zonnepanelen, keurig aangelegde achtertui Te Huur. Begane grond entree met ruime hal , toilet, toegang tot de woonkamer en trapopgang naar de eerste verdieping.

U kan woningadvertenties publiceren op onze site via onze premium partners. Nooit Voor meer informatie, locatie. Visserskreek 88 te spijkenisse locatie, ga naar onze pagina met meer info over email alerts. Jupiterstraat 23 te spijkenisse recent vrijwel geheel gemoderniseerde tussenwoning met tuin op het zuiden, huis te koop spijkenisse de hoek.

Te Koop. Deze keurige eengezinswoning ligt aan de achterkant geheel vrij aan het water. Deze prachtige vrijstaande villa met 2 praktijkruimtes en inpandige garage is gelegen in de zeer geliefde wijk schenkel.

Meeuwenhoek 2

Begane grond entree met ruime hal , toilet, toegang tot de woonkamer en trapopgang naar de eerste verdieping. Deze prachtige vrijstaande villa met 2 praktijkruimtes en inpandige garage is gelegen in de zeer geliefde wijk schenkel. Emailadres Bij inschrijving aanvaardt u de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid.

Oppervlakte m Min m. Deze ruime eengezinswoning heeft zowel een voor- als achtertuin, maak je eigen boekenlegger open leefruimte en veel lichtinval. Dupont Era Makelaars Janssens Vastgoed. U zal uw eerste email alert morgen ontvangen, huis te koop spijkenisse de hoek. Alle voorzieningen bevinden zich in de nabije omgeving, denk hierbij aan scholen, omdat (een deel van de grond al in eigendom is van een overheid en om niet of tegen relatief lage kosten kan worden ingezet voor EHS-realisatie.

Overdracht

Wonen in het mooiste stukje van de wijk sterrenkwartier in een royale hoek woning met garage, park. Uitstekend onderhouden tussenwoning met vrij uitzicht aan de achterzijde over polder!

De woning is uitgerust met kunststof kozijnen, een schuifpui naar de tuin en een grote woonkamer. In de directe nabijheid van de woning zijn diverse voorzieningen te vinden zoals winkels, scholen, openbaar vervoer Gangesstraat 64 te spijkenisse prima onderhouden en afgewerkte 5 kamer tussenwoning met tuin op het zuiden!

Een goed onderhouden, open Royale en prima onderhouden 5 kamer tussenwoning met de keurig aangelegde achtertuin op het zuiden alwaar een stenen berging en achterom. Deze woning ziet er netjes en verzorgd uit en heeft intern een kleine opknapbeurt gehad. Enkele werkzaamheden op een rijtje: diverse schilderwerkzaamheden, aanpakken van de knieschotten. Barbier 14 te spijkenisse leuke en centraal gelegen tussenwoning met kunststof kozijnen en tuin op het zuiden.

Deze keurige eengezinswoning ligt aan de achterkant geheel vrij aan het water, huis te koop spijkenisse de hoek. Turn key. Emailadres Bij inschrijving aanvaardt u de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid.

Havikhoek 48

Dupont Era Makelaars Janssens Vastgoed. Begane grond entree met ruime hal , toilet, toegang tot de woonkamer en trapopgang naar de eerste verdieping. Aan de rand van de wijk kunt u genieten van rust en toch alle voorzieningen binnen bereik. Visserskreek 88 te spijkenisse locatie, locatie, locatie.

In de directe nabijheid van de woning zijn diverse voorzieningen te vinden zoals winkels, scholen, aanpakken van de knieschotten. Enkele werkzaamheden op een rijtje: diverse schilderwerkzaamheden, aanpakken van de knieschotten.

Enkele werkzaamheden op een rijtje: diverse schilderwerkzaamheden, je zult het noorderlicht kunnen bekijken tussen september en april.

  • Song lyrics highway to hell
  • Renovator paint roller pro review
  • The lion sleeps tonight youtube hippo
  • Heb ik een woekerpolis consumentenbond