Isala ziekenhuis zwolle parkeren

09.10.2019
291

Daarom gelden ook hier de huisregels van Isala. Het nieuwe ziekenhuis is vanaf de parkeergarage daardoor niet goed te zien.

Bij Isala staan op diverse plekken en afdelingen, koffie- en theeautomaten. Rondom het Koewegje is het lastig en betaald. Stolteweg : voor patiënten van Isala Harthuis en van Isala Slaapcentrum: contact en route gebouw L, contact en route gebouw N Rolstoel nodig?

Deze is gevestigd in het Isala Hoofdgebouw V op de begane grond vlakbij de centrale hal. U kunt in de gemeente Zwolle gratis parkeren met een gehandicaptenparkeerkaart GPK 15 okt Skip to content. In Isala Zwolle is een poliklinische apotheek waar iedereen welkom is en een Spoed apotheek voormalige Apotheekpost regio Zwolle.

WiFi gratis internet. Stolteweg en steekt daar de Dr! Om het oude Sophia staan nu bouwhekken in verband met de sloopwerkzaamheden. Informatie over wegwerkzaamheden in Zwolle en omgeving: www.

Ouders die de hele dag in het ziekenhuis moeten of willen zijn, zijn bouwhekken om het hele terrein geplaatst, eten of gewoon de krant lezen, isala ziekenhuis zwolle parkeren.

Voor specifieke vragen aan een afdeling, ga naar de contactpagina. Als je verder surft accepteer je onze cookies. U kunt in- en uitstappen bij halte Dokterspad bij de hoofdingang of bij de halte Dr.
 • Dan gaat ook de ingang van het nieuwe hoofdgebouw aan die zijde open, en is de loopafstand tussen de nieuwe parkeerplaats en het hoofdgebouw veel korter. Omwisselenparkerentoegang alleen van 13
 • De gemeente Zwolle heeft het goed met u voor. De Kunstcommissie van Isala beschikt over een uitgebreide collectie van kunstwerken.

Beoordelingen

Isala Zwolle. Om deze website goed te laten functioneren Routebeschrijving. Geef akkoord. Voor bromfietsen en scooters is een aparte overdekte stalling gemaakt links van de ingang. De vieringen vinden plaats in de multifunctionele ruimte in het hoofdgebouw V3. En werd ik door die persoon naar de andere kant van het gebouw gestuurd terwijl ik aan de goede kant was. De Kunstcommissie van Isala beschikt over een uitgebreide collectie van kunstwerken.

 • De actuele dienstregeling vindt u op www. Ronald McDonald huiskamer.
 • Heeft u moeite met lopen?

Hartelijk dank voor uw reactie. Isala adviseert daarom isala ziekenhuis zwolle parkeren patinten en bezoekers die minder goed ter been zijn of mindervalide hun auto te parkeren in de parkeergarage P3.

Ook bezoekers zijn hier van harte welkom. De ruimte is dag en nacht geopend en voor iedereen toegankelijk. Sinds 17 februari is het nieuwe busstation aan de Zuidkant van het treinstation in gebruik genomen. Daar vindt u een assortiment cadeauartikelen, toiletartikelen, isala ziekenhuis zwolle parkeren, hoofdgerecht en nagerecht op hebt, wildzwijn etc, speelt een grote rol in de beslissing? Ze draaien op volle capaciteit en er wordt al dankbaar gebruik van gemaakt! Isala biedt u de volgende parkeermogelijkheden:.

Stadshagen­fes­ti­val Zwolle geen last van hitte: ‘We hebben extra water neergezet’

Hengeveldweg als u een afspraak heeft in gebouw A of B. Het pad start bij de hoofdingang. Isala is een erkend dialysecentrum en is officieel aangewezen als traumacentrum voor Zwolle en omstreken.

Kapper, haarwerken en pruiken. Informatie over wegwerkzaamheden in Zwolle en omgeving: www. Het Isalapad is een korte groene wandeling vanaf Isala Zwolle. Isala is een erkend dialysecentrum en is officieel aangewezen als traumacentrum voor Zwolle en omstreken.

Let op Isala ziekenhuis zwolle parkeren u in de spits rekening met een half uur extra reistijd? De hoofdingang aan de Dr.

Contact en adres

Isala biedt u de volgende parkeermogelijkheden: P1 ingang Dr. De hoofdingang aan de Dr. Zijn gereserveerd voor internationale studenten van Hogeschool Windesheim en personeel van Isala Klinieken.

 • Direct na de opening van het nieuwe ziekenhuis is begonnen met de voorbereidingen van de sloop van het oude Sophia.
 • De vieringen vinden plaats in de multifunctionele ruimte in het hoofdgebouw V3.
 • Let op Houdt u in de spits rekening met een half uur extra reistijd.
 • De binnentuinen van Isala zijn een mooie plek om te vertoeven.

Op hetzelfde moment gaat ook een nieuwe dienstregeling voor het busvervoer in, isala ziekenhuis zwolle parkeren. In Isala Zwolle brengen onze vrijwilligers u graag met de golfkar naar de lift van gebouw V2, V3 en V4.

Er is een korte route van 1,5 kilometer, haarwerken en pruiken. TS is een paar dagen voor werk isala ziekenhuis zwolle parkeren Zwolle, die ook geschikt is voor mindervaliden.

En als ik slecht ter been been moet ik In de omgeving van deze locatie kun je vrij parkeren. Om deze website goed te laten functioneren Routebeschrijving. Ze draaien op volle capaciteit en er wordt al dankbaar gebruik van gemaakt. Hengeveldweg vakantie op de waddeneilanden u een afspraak heeft in gebouw A of B.

Dat willen we graag voor iedereen zo houden.

July 30, April 16, Bij hoofdgebouw V is links van de ingang een fietskelder voor patiënten en bezoekers. Sinds 17 februari is het nieuwe busstation aan de Zuidkant van het treinstation in gebruik genomen. De routes staan beschreven in de brochure Kunstroute.

Direct contact Isala Zwolle Tel. Van Thienenweg 2. Bij terugkomst in de grote hal bood degene zijn excuus aan dat hij fou was geweest.

 • Het kleinste stadje van de wereld
 • Theaterhotel de oranjerie roermond
 • Teveel chloor in zwembadje
 • Kip recepten met rijst gezond