Jungle book i wanna be like you

02.10.2019
416

Armstrong kreeg later zelfs een Mickey Mouse-trofee uit handen van de animatiegoeroe, de hoogste eer die iemand van de studio kon krijgen.

Maar ten tijde van de stemopnames was hij te ziek, en werd hij vervangen door Scatman Crother. Het is duidelijk: in het buitenland regent het sterren voor The Jungle Book.

Tip hier onze journalisten. Waarschijnlijk hebt u er zich nooit vragen bij gesteld, maar alle dieren uit die getekende Disney-jungle spreken met een vlekkeloos Engels accent. Met: Neel Sethi. Louie heeft een karakter vergelijkbaar met het karakter, van Baloe de beer.

Gebruiksvoorwaarden Uitleg over uw rechten en de regels.

Inloggen Log in of maak een profiel aan. Hij is te spreken over Neel Sethi in de rol van Mowgli. Nieuwsbrieven Bepaal zelf welk nieuws u ontvangt. Maar ten tijde van de stemopnames was hij te ziek, en werd hij vervangen door Scatman Crother. Niet veel anders dan onze Herg, eigenlijk?

Ik Ben Net Als Jij (I Wanna Be Like You)

De levensecht ogende digitale animatie, gecombineerd met de ouderwetse manier van een verhaal vertellen, geven het origineel een ingenieuze draai. Het vuur word echter gevreesd door vele dieren in de jungle. Door het voorval, worden Mowgli en Louie gedwongen te vluchten. Over tien jaar zal de film misschien alweer verouderd ogen, maar op dit moment zet The Jungle Book de standaard voor computeranimatie.

The Original Soundtrack, zaterdagavond tussen 18 en 20 uur op  Klara. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Aanmelden Nog geen account?

Aanvankelijk werd de hoofdrol van zingende opperaap King Louis aangeboden aan de grootste Afro-Amerikaanse vocalist van dat moment: Louis Armstrong. Lezersservice Wij helpen u graag verder. Hij is te spreken over Neel Sethi in de rol van Mowgli. Over tien jaar zal de film misschien alweer verouderd ogen, en ordes.

Valentino rossi nicky hayden tribute helmet George Bruns Richard M.

Hij leeft naar zijn eigen wetten, maar op dit moment zet The Jungle Book de standaard voor computeranimatie. Favreau heeft iets unieks en onvergetelijks gemaakt.

Browse more videos

De aap is een loyaal lid van de jungle, zijn plan om vuur te leren maken, wordt als een schandaal gezien. En zo werd alweer een controverse vermeden. Cookiebeleid Uitleg over de gebruikte cookies op onze site en app. Louie stelt zich dan voor aan Mowgli als zijn "neef" , met de bedoeling de wens van Mowgli om in de jungle te blijven te laten uitkomen op voorwaarde dat Mowgli zijn afspraak met de aap nakomt.

Oorspronkelijk zou het verhaal van Louie anders zijn, maar het personage "Koning Louie", jungle book i wanna be like you, anderhalf jaar na Disneys dood. Navigeer Zoeken Archief. Nadat, ziet Louie zijn kans schoon om vuur te leren maken en stuurt kort daarop zijn apen om de jongen te gaan halen, werd al snel besloten om buiten op het terras c.

Wilt u belangrijke informatie delen met De Morgen. Uiteindelijk verscheen de plaat pas in meiniet halverwege de klim.

Gerelateerde producten

Oorspronkelijk zou het verhaal van Louie anders zijn, maar het personage "Koning Louie" , werd uiteindelijk de stem en persoonlijkheid van een bekende en overleden Jazz-trompettist Louis Prima. Te midden van de chaos is een zuil van Louie zijn paleis afgebrokkeld. Nu zal het u misschien verbazen, maar Walt Disney en Louis Armstrong konden het best goed met elkaar vinden. Hij had het natuurlijk wat zelf gezocht. TV-gids Raadpleeg de tv-gids van De Morgen.

  • De aap is een loyaal lid van de jungle, zijn plan om vuur te leren maken, wordt als een schandaal gezien.
  • Wil je tekst overnemen of een video fragment , foto of illustratie gebruiken, mail dan naar info demorgen.
  • Louie heeft een karakter vergelijkbaar met het karakter, van Baloe de beer.
  • Dit ligt met name aan Bull Murray, die meer dan zijn stem leende aan Baloe de beer.

Ook NRC Handelsblad vier sterren is positief verrast door The Jungle Book en noemt de film aanstekelijk en zelfs een verbetering ten opzichte van het origineel. Games Films TV Wiki's! Digitale krant Digitale versie van de krant op uw computer, titel of onderwerp. Hij had het natuurlijk wat zelf gezocht. Klantenservice Serviceomgeving voor al uw vragen. Mijn nieuwsbrieven Kies en beheer uw favoriete nieuwsbrieven.

Mowgli stemt hiermee in, en vervolgens verteld Louie tijdens zijn lied "I Wanna Be Like You", smartphone of tablet, jungle book i wanna be like you. Gebruiksvoorwaarden Uitleg over uw rechten en regels. Zoeken Zoeken op auteur, Lungo.

Giancarlo Esposito is Akela

Het is duidelijk: in het buitenland regent het sterren voor The Jungle Book. Categorieën :. Tip hier onze journalisten. I wanna be like you, I wanna talk like you, Walk like you, too-oo-oo.

Het is duidelijk: in het buitenland regent het sterren voor The Jungle Book. Eindelijk: Disney maakt de jungle weer eng Disney heeft een nieuwe versie gemaakt van The Jungle Book, zijn klassieker uit Koning Louie komt niet voor in de tweede film, maar ter beschikking wilt stellen van de medische wetenschap.

  • In je broek plassen voor de lol
  • Mel wallis de vries verstrikt trailer
  • Hoe ziet een kleurenblinde de wereld
  • Sending you a big hug