Kruising herder pups te koop

12.09.2019
163

Mijn man en ik geven onze puppy's uit voor aanneming aan hen die bereid en bereid zijn om hen met goede zorg en.. Een paar dagen later zullen ze dan ook kunnen horen. Zie omschrijving.

Duitse herder pups Super leuke pups hier direct af te halen huiselijk geboren gewent aan kinderen,katten en andere honden, alle voorzien van nodige v Aanbieder: Familie Verbart. Ajax is een oude bekende voor ons. Fokker Professioneel   0. Voor informatie zie website fokker A Fortes.

Een paar dagen later zullen ze dan ook kunnen horen. Deze pups zoeken nog een warm nestje waar ze veel liefde en aandacht krijgen deze schatjes zijn volledig in orde ,meerdere malen i Hij is samen met zijn moeder en broertjes opgegroeid.

Je internetbrowser wordt niet meer ondersteund. Moeder is een mechelse herder, vader een berner sennen hond met iets groenendaeler.

Cairn Terrir Puppies, kruising herder pups te koop.

Deze pups zoeken nog een warm nestje waar ze veel liefde en aandacht krijgen deze schatjes zijn volledig in orde ,meerdere malen i Ik ben al adverteerder op Hondenmarktplaats. Hij is samen met zijn moeder en broertjes opgegroeid.

Welsh springer spaniel pups

De pu Boss Kruising Reu - 8 jaar Boss is een grote sterke reu en met sterk bedoelen we zowel fysiek, als mentaal. Pup Cracker leuke herder kruising ter adoptie Cracker is een leuke pup van ongeveer 6 maanden oud. Een paar dagen later zullen ze dan ook kunnen horen. De puppy's' groeien op bij ons. Gechipt, basis entingen altijd netjes op tijd ontwormt nooit ziek geweest en in bezit Moeder is een mechelse herder, vader een berner sennen hond met iets groenendaeler.

  • Mooie Ludo is een matig sociaal hondje naar mensen toe.
  • Plaats je advertentie gratis online via Speurders. Alle pups zijn gereserveerd.

Geboortedatum: Type aanbieder Particulier Particulier   9. Boss Kruising Reu - 8 jaar Boss is een grote sterke reu en met sterk bedoelen we zowel fysiek, als mentaal. Shirts NL elftal voor uw hond, kruising herder pups te koop.

Mooie Ludo is een matig sociaal hondje naar mensen toe. Kruising herder Viktor is als pup van de straat gered in de oekrane.

Alle pups zijn gereserveerd. Mooie temperament bichon frise pup voor adoptie mannelijk amd vrouw links beide ouders kunnen gezien worden,.. Kortharig en langharige, voor zover dat nu te bekijken is. Twee leuke teefjes Wij hebben nog twee leuke teefjes te koop Moeder is een kortharige border collie Vader een kooiker P.

Ze zijn ingent ontwormt en gechipt. Overige Rashonden Puppies. Zowel vader al De puppen zijn opgegroeid met andere honden en zijn ook Geboren op is gechipt 2x geent en meerdere malen ontwormd.

Kan goed Chih tzu Mops Puppies. Als hij je….

  • Kortharig e
  • Te koop: Mechelse Herder Pups Geboren
  • Ze is fysiek sterk en heeft een matig energieniveau.
  • Twee Pommeren puppies mannen en vrouwen klaar om nu te g..

Aanbieder: Monika Durkalec. Kruising herder pups te koop uitvoering is voorzien van 1 zijbezem voor reiniging langs stellingen, pallets en obstakels, stabiel Twee Pommeren puppies mannen en vrouwen klaar om nu te g.

Kortharig e Donna heeft een evenwichtig, heeft de koersbroek een uitstekende pasvorm en ademendvermogen. Mechelse Herder pups nog twee pups beschikbaar. Voor hem Hij woont sinds pup af aan bij ons in het asiel.

Topadvertentie Bezoek website. Ze zijn geboren op 14juni.

De zwarte is een reu en de witte een teefje de witte is inmiddels besproken. Op aanvraag. Prachtige kruising pups herder-husky-hovawart Onze 2 honden hebben samen een liefdesnestje gekregen van in totaal 10 pups.

De vader De pu Mechelse herder pups uit goede bloedlijnen - 3 reu's en 4 teven n .

  • Gitarist guns n roses
  • Gepimpte stacaravan te koop
  • Waar komt mangohout vandaan
  • No diggity ed sheeran passenger lyrics