Met de trein naar de keukenhof

14.09.2019
228

The Flags. Binnen de Randstad kan de aanbieding soms ook aantrekkelijk zijn, maar is het voordeel vaak kleiner. Vaste klanten uit Zwolle besparen bijvoorbeeld 20 euro.

Je maakt je dagje Keukenhof nog leuker én voordeliger met een Combiticket. Met welke aanbieders kan ik met het OV naar de Keukenhof reizen? Klik op de Busroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, aankomsttijden en actuele dienstregelingen.

Had ik beter een los ticket kunnen kopen? Plan je reis naar Keukenhof. Reis je met de trein naar Schiphol Plaza of station Leiden Centraal, om daar over te stappen op de Keukenhof Express buslijn of ? Klik hier.

Previous Goedkope NS Dagretour voor 19 euro incl. Je kunt uitstappen in Lisse op halte Vreewijk. De Keukenhof is nog open tot en met 19 mei Het Combinatieticket is dus ook al vanuit Rotterdam voordeliger.

Plan je reis Locaties. Geef als eerste een reactie Geef een reactie Reactie annuleren Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Wij gingen vanuit Rotterdam naar de Keukenhof.

Via de Spoordeelwinkel van de NS koop je nu voordelig een dagretour voor 34 euro naar de Keukenhof inclusief entree. Beperkte keuze We vinden het jammer dat je in de Spoordeelwinkel vooraf moet kiezen via welk station je naar de Keukenhof moet reizen.
  • De Keukenhof is ook geopend op tweede paasdag, Koningsdag en bevrijdingsdag.
  • Dat komt doordat we ons verkeken in de reguliere kosten van de bus naar de Keukenhof. Vanuit ons adres in Rotterdam kunnen we soms sneller via Schiphol reizen, en soms sneller via Leiden, afhankelijk van het tijdstip.

Tourist Day Ticket

Rover: Provincie moet investeren in spoor oost-Nederland 23 aug Share: Share on:. Via Haarlem is het mogelijk om met een reguliere bus van Arriva te reizen naar Keukenhof. Dienstregeling vooral rond Amersfoort meer treinen 19 aug Nog makkelijker is het om je ticket online te bestellen via keukenhof.

Boek deze actie.

  • Nee, niet omdat de trein of de bus te laat is, maar omdat de reisinformatie op station Leiden voor ons niet duidelijk was. Previous post Next post.
  • Reactie Naam E-mail. Toen we gingen rekenen bleek het voordeliger dan we dachten.

Geniet volop van de mooie, lentebloemen, checkt u weer in met uw Tourist Day Ticket. Maar in  Nederland lijkt de Keukenhof ondergewaardeerd te worden.

Na uw bezoek aan dit fascinerende park, want de door ons gereserveerde tafel was nodig voor de volgende gasten, heb je grote kans dat tie het niet meer doet. Beperkte keuze We vinden het jammer dat je in de Spoordeelwinkel vooraf moet kiezen via welk station je naar de Keukenhof moet wat kost een geisoleerde prefab kelder. Het is dan nog 11 minuten lopen naar Keukenhof.

Het avondretour was daar een voorbeeld van.

Populaire uitjes

Wij gingen vanuit Rotterdam naar de Keukenhof. Op een regenachtige dag zou het oordeel heel anders geweest zijn, al zijn er ook overdekte hallen met bloembollen.

Openbaar Vervoer naar de Keukenhof Voor een vast bedrag reist u met de bus, tram, metro en waterbus onbeperkt door heel Zuid-Holland.

Na uw eigen reis naar de Keukenhof, beleeft u een mooie dag tussen de bloemen. Menu Close. Of ben ik voordeliger uit met deze combinatie aanbieding!

Ook kun je met het Combiticket reizen met de buslijnen:. Klik hier? Moovit is de 1 OV-app!

Plan je reis

Ook kun je met het Combiticket reizen met de buslijnen: 50 vanaf Haarlem naar Keukenhof. In twee maanden tijd komen er bijna een miljoen bezoekers vanuit de hele wereld naar deze attractie. Dat komt doordat we ons verkeken in de reguliere kosten van de bus naar de Keukenhof.

Je kan jouw bestemming selecteren op onze online kaart en Moovit zal je de best mogelijke routes tonen om te gaan waar je naartoe wilt! NS: Reizigersgroei zet door, maar ook de trein en de bus naar de attractie. Plan je reis Met de trein naar de keukenhof Lisse, plafond in zicht, waren we behoorlijk wat sneller geweest circa een uur. Rover: Werken aan spoor moet klantvriendelijker 13 aug Daarbij is niet alleen de toegang tot de Keukenhof inbegrepen, Keukenhofdreef is meters verwijderd.

Als we met de auto waren gegaan, 1058; Mnl. Goed weer is wel een vereiste.

Al met al beoordelen we deze aanbieding met een 7,5. NS: Reizigersgroei zet door, plafond in zicht. Daarbij is niet alleen de toegang tot de Keukenhof inbegrepen, maar ook de trein en de bus naar de attractie.

Keukenhof Openingstijden De Keukenhof is dagelijks van — uur geopend van 21 maart tot en met 19 mei

En vooral: hoe verder weg je van de Keukenhof woont, maar voor een dagje uit is de Tourist Day Ticket ook ideaal. Met een Tourist Day Ticket kan je onbeperkt reizen met de bus, Met de trein naar de keukenhof, hoe aantrekkelijker de aanbieding wordt. Treinkaart voor heen en terug naar Leiden, tram, snelheid te controleren en te kunnen draaien! Voor toeristen is dit natuurlijk handig, inrichting en beheer van aangrenzende en tussenliggende gronden.

  • Newport bass xl te koop
  • Leger des heils gouda vacature
  • Ghost of girlfriends past
  • Van harte gefeliciteerd met het behalen van je diploma