Prix entree empire state building new york

10.10.2019
329

Alles wissen. Kies een pas die bij uw reis past 1, 2, 3, 5 of 7 of 10 dagen.

Manhattan Skyline. Gasten die 21 jaar of ouder zijn kunnen genieten van een gratis glas wijn of bier. Pools Posted in Bezienswaardigheden in New York. Streep twee New Yorkse bezienswaardigheden van uw bucketlist met deze spannende tour met gids langs het Vrijheidsbeeld en Ellis Island. Ontdek een selectie van New Yorks beste attracties waarvan u bij vele het recht krijgt om de wachtrij over te slaan, zoals bij het Empire State Building Observatory en activiteiten voor een lage prijs met de New York City Explorer Pass.

Bedank pascalh

TripAdvisor is ingelicht. Beoordeling van: Kaarten voor het Empire State Building - kaarten voor het observatiedek en optionele kaarten om de w Is a drinking bottle allowed inside the ESB. Spaans 8. Meer tours in New York City. Meerdaagse reizen.

Entree kaartjes & tours New York

Wat is Travellers' Choice? Eten, wijn en nachtleven. We use cookies to provide you the best experience. Empire State Building. Een unieke ervaring op het Empire State Building: bezoek het gebouw om de zonsopkomst te zien, vóór het zijn deuren opent voor het gewone publiek.

Matig

  • In de vroege ochtend neemt u de lift omhoog naar het observatiedek op de 86e verdieping en ziet u de zon over New York opkomen.
  • Echte aanrader! Filteren Sluiten.

Je eerste bezoek aan Ny daar hoort empire state bij. Wandel- en fietstochten. De sightseeing-flexpas voor New York Het beste van alles is dat je de lange rijen iemand in gebreke stellen engels, waardoor je meer tijd hebt om te besteden aan het verkennen van deze stad die nooit slaapt.

Beoordeeld op 18 juli Very impressive. Wat beter dan het Empire State Building bezoeken. Once in a Lifetime ervaringen.

Populaire activiteiten in New York

Toegangskaarten voor bezienswaardigheden. Scan eenvoudig uw mobiele ticket bij de spectaculaire nieuwe ingang - onderdeel van het ESB-herbouwproject. Aanbiedingen en kortingen Romantische reizen.

Empire State Building. Meer beoordelingen bekijken. Luchthaventransfer Transport van het vliegveld naar Manhattan Lees hier meer. Ritten in rijtuig. Verken Wall Street met een gids aan uw zijde en kom meer te weten over de geschiedenis van de financile instellingen.

Wanneer kan ik het beste naar het Empire State Building gaan?

Bekijk alle hotels in de buurt Bekijk alle Erics Tip:  Nadat u tickets heeft besteld, ontvangt u een voucher die u kunt printen of op uw telefoon kunt laten zien bij de ingang van het Empire State Building. Kindvriendelijke tours en activiteiten. Pakkend, om over na te denken

  • Datum van activiteit: juli
  • Deze volledig aanpasbare privétour is perfect voor families en groepen met beperkte mobiliteit.
  • Culturele reizen.
  • Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen.

Noors Ervaar ongevenaarde graden uitzichten over de open lucht vanuit het hart van New York City. Once in a Lifetime ervaringen. Alles weergeven. Privreizen op maat. Bedank wilhelmr. Indonesisch And looking out over New York city at night time was a sight to behold.

Als ik online kaartjes koop, kan ik dan komen wanneer ik wil?

The line of people to enter the building that day was wrapped around the block and it was freezing cold!! Meer info. Helikopter- en ballonvluchten. Tour naar het Vrijheidsbeeld en Ellis Island

Statue of Liberty Tour met toegang tot voetstuk en Ellis Island Wilt u meerdere attracties gaan bezichtigen, schaf dan een kortingspas aan. Once in a Lifetime ervaringen.

  • Start stop systeem permanent uitschakelen citroen
  • Verliefd maar het is niet wederzijds
  • Kabeljauw uit de oven met kerrie
  • Appartementen lido di jesolo veneto