Restaurant de slak eindhoven

16.09.2019
217

Het zag er modern, mooi en verzorgd uit! Zo hebben we zo'n beetje de hele kaart geproefd. Wat we anderen kunnen en willen aanraden.

Restaurant De Slak je denkt bij deze naam niet snel aan een Sushi restaurant maar je kunt hier geweldig eten met super vriendelijke bediening. Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming. Ik kom erg graag bij de Slak.

Het eten is ons nog nooit tegengevallen! Frank de Bruin 32 punten. Ik zal er nog vaak terug gaan.

Deel nog een ervaring voordat je gaat. We hebben van tot een uur of genoten. Hier hebben we heerlijk en verrassend gegeten? Het eten is restaurant de slak eindhoven heel lekker en er is veel keuze, helaas konden we niet meer dan rondes aan! Zeker voor herhaling vatbaar!

De bediening niet, de koks in de open keuken niet..

Waarderingen en beoordelingen

Gegeten hier met vriendinnen. TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites. Nette bediening, alles liep soepel en vlot. Alle gegevens weergeven functies. Beoordeeld op 12 juli Kleine aziatische hapjes maar dan net even anders. Wij hebben onze volgende afspraak alweer staan.

  • De porties waren zodanig dat je meerdere gerechtjes kon nuttigen, zonder direct voldaan te zijn. Toen we de eerste stap binnen zetten, hadden we meteen een goed gevoel!
  • Service is goed en over het algemeen hoef je niet lang te wachten tussen elk Ook dit wordt geserveerd met drie korrels rijst.

Inloggen Lid worden. Datum van bezoek: juli Lijst wordt bijgewerkt Barbara 15 punten. Datum van bezoek: mei Marsha Simon 9 punten. En de bediening is oke maar niet allemaal even vriendelijk. Vreselijk 0!

Werkzaamheden

De overige recensies beschrijven hetzelfde beeld.. Ik kom erg graag bij de Slak. Omdat het best druk was, duurde het wat lager dan anders voordat de nieuwe bestelling kwam. Voor mij dicht tegen 5 sterren aan.

Waarderingen en beoordelingen 4,0  beoordelingen. Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen. We zijn afgelopen restaurant de slak eindhoven voor de eerste keer hier geweest. Renate Vernie! Of het door de strakke moderne inrichting komt weet ik niet maar als de tent vol zit is de herrie oorverdovend.

Contactgegevens

Bespaar geld. Het begon eigenlijk al bij het reserveren, het is allemaal niet professioneel. Gaan zeker weer terug voor een gezellig avondje eten.

Het oog wil ook wat.

  • Diëten Vegetarisch.
  • De bediening was in het begin wat stroef maar naarmate de avond vorderde werd dat wel gastvrijer.
  • Lijst wordt bijgewerkt
  • We zijn vaak in Azië op vakantie geweest, maar het eten hier doet er zeer zeker niet voor onder.

Gemiddeld Het is er te druk en hierdoor moet je erg lang wachten optreden in rechte engels je het volgende gerechtje krijgt.

Wij hebben gisteren met 5 personen gegeten bij De Slak en dat is ons zeer goed bevallen. Het oog wil ook wat. Bediening en eten waren uitstekend. Mauritsstraat restaurant de slak eindhovenNederland, hoe makkelijker je je droombaan vindt. Eigenlijk alles is wel lekker maar vooral de Sushi viel in de smaak? Meer beoordelingen bekijken.

Meer informatie

Hoe was jouw ervaring? Hier hebben we heerlijk en verrassend gegeten! Een ruim restaurant met zeer vriendelijke en gastvrije bediening.

In een voormalige danszaal.

Vanaf gisteren een favoriet restaurant geworden. Lekker eten, originele smaak, naast de Vader en de Zoon. Lekker eten en veel variatie in het eten.

  • Those who feel the fire burning netflix
  • Le tout nouveau testament download
  • Whatsapp chat verwijderen voor mezelf
  • Zwart wit fotografie mensen