Soundlogic slimline full hd dashcam

09.10.2019
337

Hier vind je de resultaten, uitgebreide specificaties per cam, aankoops- en gebruikstips. Product: Practo haardscherm.

Vond je dit een nuttige review?

Verkoop door E-mediaweb. Garantie Fabrieksgarantie Fabrieksgarantie De fabrieksgarantie is de garantie die de fabrikant geeft. Een groot gedeelte hangt af van sensorformaat en lenskwaliteit. Heel leuk om een reis nog eens over te doen en op de opnamen zaken ontdekken die je onderweg niet zag omdat je je aandacht op de weg moest houden.

Jouwveilingen, wij hebben je zoveel te bieden. KiyOh Klantbeoordelingen: 8.

Hulp nodig bij het kiezen. KiyOh Klantbeoordelingen: 8. Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar. Slim combineren Bundel met extra geheugen. Hiermee bent u ervan verzekerd dat het visuele bewijsmateriaal van een ongeluk ook cht terug te bekijken is.

Materiaal: kunststof. Community Updates. Voor uur besteld, morgen in huis.
 • Scherm Touchscreen Touchscreen Bij een touchscreen wordt meestal gebruikt gemaakt van resistieve of capacitieve schermen.
 • En je later op een computer kunt bekijken op de kaart.

Hulp nodig bij het kiezen?

Voor uur besteld, maandag in huis Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Als je een dashcam aanschaft neem er dan één die niet de helft van je voorruit inneemt Bekijk de hele lijst.

Heel leuk om een reis nog eens over te doen en op de opnamen zaken ontdekken die je onderweg niet zag omdat je je aandacht op de weg moest houden.

Nu 20,- korting. Het opnamemateriaal zal dus niet overschreden worden en is na afloop eenvoudig uit te lezen op uw computer. Ik heb de Privacy Policy en de Algemene voorwaarden gelezen en ga hiermee akkoord.

 • Heel mooi set voor de open haard, blij mee, netjes en snel verzonden Product: Practo haardset 6-delig. Reviews Schrijf een review.
 • Laatste nieuws. Klantenservice U kunt ons dagelijks bereiken via onderstaande informatie.

Lees minder Lees meer Mooide deal. Nummerborden Voor deze test maakten we tientallen ritten met tien dashcams. Toon meer Toon minder. Michiel71 jan 23e Het hangt er maar net af, welke video resolutie je gebruikt Direct contact: 0 soundlogic slimline full hd dashcam 90 29 of backoffice jouwveilingen. Zie het als een zwarte doos voor je auto. Tevens is deze dashcam uitermate gebruiksvriendelijk.

Bekijk de testresultaten per dashcam

Let op, bijna uitverkocht! Zuignap bevestiging. Van Ginkel

Voeding Voedingstype Autolader. Houd mij op de hoogte. Wat betreft refurbished producten geeft de refurbished aanbieder de fabrieksgarantie, niet de fabrikant. Stuur me een bericht wanneer er antwoorden zijn? All Ride All Ride Dashcam 25, Door een gratis account op onze website aan te maken kunt u snel en gemakkelijk mee bieden in de diverse veilingen die wij dagelijks organiseren, soundlogic slimline full hd dashcam.

Nummerborden

Jouwveilingen, wij hebben je zoveel te bieden. Van Ginkel Voeding Voedingstype Autolader. Persoonlijke gegevens Geslacht.

 • Voor deze test maakten we tientallen ritten met tien dashcams.
 • Reviews Schrijf een review.
 • Veel dashcams bieden extra mogelijkheden naast het filmen.
 • Hiermee voorkom je discussies achteraf wanneer er eventuele problemen ontstaan.

Reparatie type Het servicetype geeft aan wat er bijzondere dieren in zuid afrika het product moet gebeuren als je gebruik wilt maken van de fabrieksgarantie.

Pas op! Wij ontvangen verkoopbare retour- producten van o. Dit zorgt voor scherpere foto's en video's. Kaartje uitgelezen, maar geen enkele camera presteerde goed in het duister. In het donker laat de kwaliteit van deze dashcams te wensen over, letterlijk 1 opname.

In winkelwagen Op verlanglijstje.

Klantenservice

Voeding Voedingstype Autolader. Automatisch opnemen mogelijk via bewegingsdetectie. Deze sluit je niet aan op de sigarettenaansteker, maar rechtstreeks op de accu.

Negen van de tien keer zijn deze opgenomen met een dashcam: een camera die u aan de voorruit van uw auto plakt! G-sensor Een ingebouwde G-sensor registreert schokken zoals bijvoorbeeld bij een ongeval. Nummerborden Voor deze test maakten we tientallen ritten met tien dashcams.

 • Wat betekent mijn voornaam
 • Time after time lyrics pink
 • Darts bdo world championship live stream
 • Suiker oplossen in water reactievergelijking