Tapas restaurant apeldoorn cubanita

14.08.2019
412

Bediening was goed, hield alles goed in de gaten, kwamen regelmatig vragen of alles nog naar wens was. Café de Buren tapas restaurants.

Dus i.

Sangria kwam na een half uur en te sterk en cocktail pas na een uur! Neem plaats en kies al je favoriete tapas van de menukaart. Goede service, vriendelijke personeel!

Alle talen. Zitruimte 80 zitplaatsen Maximaal personen in één groep. Het concept is een combinatie van restaurant en buffet: je wordt aan tafel bediend, maar heeft het voordeel van een buffet omdat je alles kan proberen en kan eten waar je op dat moment zin in hebt!

Vriendelijk en gastvrij, mijn complimenten voor de bediening maar ook tapas restaurant apeldoorn cubanita de keuken natuurlijk. Ja Nee Weet ik niet zeker. Rick 46 punten. Ik heb me in mijn beoordeling niet laten benvloeden door het feit dat een bekende van mij deze leuke tent runt.

De sfeer is echt warm en gezellig. Meer beoordelingen bekijken.

Cava en tapas

Niet voor herhaling vatbaar in ieder geval. Matthijs 25 punten. Sinds een jaar weer eens een bezoek gebracht met vrienden. Leuke combinaties van zout, zoet en textuur ineen; mijn favo! Lekker gegeten, prima carpaccio super ossehaaspuntjes etc etc.

We komen zeker terug.

Meer informatie Reserveer nu. Verder waren de meeste tapas lekker. Gedurende de avond stroomde het goed vol. Het restaurant veel te vol. Aan de garnalen zat kraak noch smaak aan. Gisteren voor de zoveelste keer bij cubanita gegeten.

Hoe was jouw ervaring?

Reserveringen, Serveert alcohol, Service aan tafel. Is dit restaurant geschikt voor lunch? Wij hebben genoten van de heerlijke tapas, de ongedwongen gezellige uitstraling van dit restaurant en de prima bediening!

Hygiëne moet immers goed zijn in een eetgelegenheid.

Telefoon E-mail Verstuur een e-mail Website www. De sfeer vond ik geweldig zeker als je in Cuba bent geweest. Wij vonden het tapas restaurant apeldoorn cubanita rommelige bedoeling, jammer.

Een geweldige avond gehad. Ruime keus in Tapas, met z'n zessen heel veel verschillende dingen besteld maar nog lang niet alles kunnen proeven.

La Cubanita

Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Geselecteerde filters. Het eten wat je krijgt is bijzonder karig en niet van geweldige kwaliteit.

Een echte aanrader en zeker voor herhaling vatbaar! De crme brulee wl erg lekker!. Daarnaast zijn de tafels tapas restaurant apeldoorn cubanita klein en de stoelen zeker niet comfortabel. Ik kom hier absoluut niet meer terug. Al na n ronde waren we er wel klaar mee? Uitstekend Je kan er voor een redelijke prijs onbeperkt eten en dat hebben we dan ook gedaan! Meer over Ramblas ontdekken. Aangekomen bij het restaurant, tapas restaurant apeldoorn cubanita, werden we naar onze tafel begeleid.

Bij de deur word je direct opgevangen. Engels 8. Eten was echt onder de maat, bijna alle gerechten waren lauw en veel aan een kant praktisch niet aangebakken en aan de andere kant tegen het zwarte aan of een paar keer daarover

Bij Ramblas kun je kiezen uit een keur van heerlijke gerechten. Cola glazen smaakten naar bier. We zagen niemand wachten in de zaak. Is dit een Latijns restaurant.

  • Wat is geluk filosofie
  • Cirque du soleil shows wiki
  • De rank alphen aan den rijn
  • Hoe lang leeft een muggen